Во гостиварските училишта се одржуваат дебати за интеграција на младите во образованието

Во три гостиварски општински основни училишта во тек е пилот-проектот „Интеграција на младите во образованието“. Проектот го спроведува Американската агенција за меѓународен развој (УСАИД) во соработка...

23 март, 2018 @ 14:03 часот