Измени во законот: Обложувлниците и казината треба да се на минимум 300 метри од училиштата

Сите обложувалници и казина кои се наоѓаат на помала оддалеченост од 300 метри од основните и средните училишта ќе мора да се затворат, предвидуваат новите измени во Законот за игри на среќа. Според нив,...

31 јануари, 2018 @ 12:41 часот