Познат идентитетот на лицето чие тело беше пронајдено обесено кај Ресен

Тело во распаѓање е најдено обесено во боровата шума над средното училиште во Ресен. „Во врска со настанот „пронајдено обесено лице“, кој беше даден во извадокот од дневни настани на 25.04.2018 година,...

26 април, 2018 @ 11:38 часот