Три малолетнички и вработен во обезбедување добија кривични за претепувањето на ученичката во Неготино

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Неготино поднесе Известување до Основното јавно обвинителство против три малолетни лица на возраст од 13, 14 и 15 години сите три од Неготино, ученички...

19 април, 2018 @ 10:25 часот