ОМД упати повик за македонско национално единство

Обединетата македонска дијаспора со седиште во Вашингтон, САД денеска испрати повик за македонско национално обединување. Во продолжение интегралниот текст на повикот. Почитувани Македонци, ова се...

21 ноември, 2017 @ 9:59 часот