Шеќеринска во работна посета на Обединетото Кралство

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, од денеска престојува во неколкудневна работна посета на Обединетото Кралство. За време на посетата министерката ќе има средби со првиот човек на Министерството...

13 декември, 2017 @ 10:38 часот