ВИДЕО: Заев во новогодишното обраќање очекува влез во НАТО и чиста препорака за ЕУ

Годината што заминува ќе ја паметиме по најголемиот успех на граѓаните на оваа земја. Слободоумните граѓани ослободија – заробена држава. Се соочивме со предизвиците и се случи пресврт. Се случи...

30 декември, 2017 @ 10:19 часот