Груевски на Фејсбук: Обвинителот од СЈО се подготвува да се кандидира за Претседател на државата

Поранешниот премиер Никола Груевски денеска на Фејсбук ја коментираше последната истрага на СЈО во која тој и Ахмети се осомничени дека го договориле прекинот на пописот, бидејќи резултатите немало...

27 март, 2018 @ 20:32 часот