ФОТО: Претставен официјалниот портрет на Барак Обама

Во Националната галерија на портрети во Вашингтон денеска беа претставени портретите на поранешниот американски претседател Барак Обама и неговата сопруга Мишел. За време на таа пригода Обама пред...

12 февруари, 2018 @ 22:47 часот