Нухиу: Македонија ги потврди капацитетите за справување компјутерски криминал

Заменик министерот за внатрешни работи д-р Агим Нухиу денеска (20.12) денеска во Скопје имаше поздравно обраќање на Регионалната работилница за споделување на добра пракса за известувачките механизми...

20 декември, 2017 @ 13:56 часот