Спасовски: Нула толеранција за секој кој работел незаконски

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на денешната пресконференција рече дека нема да се толерира никакво злоупотреба на законите. Тој ова го истакна во врска со случајот кадешто вработен...

10 март, 2018 @ 16:49 часот