Нема промена на кормилото во НСДП, Тито Петковски останува лидер

Нема промени на кормилото на НСДП – Тито Петковски останува лидер. Над 400 делегати го поддржале денеска неговиот реизбор, на партискиот конгрес во Скопје. Против изборот на Петковски, според првичните...

13 мај, 2018 @ 16:53 часот

Тито Петковски ќе биде единствениот избор за претседател на НСДП

Централниот одбор на НСДП го утври денеска Тито Петковски за за предлог кандидат за претседател на партијата на престојниот Конгрес. Централниот одбор на НСДП, како дел од конгресните документи, на...

29 април, 2018 @ 18:15 часот

НСДП прослави 12 години од основањето на партијата

Новата социјалдемократска партија – НСДП прослави 12 години од основањето на партијата. На прославата свое обраќање пред членовите на партијата, симпатизери и претставници на дргуи политички партии,...

17 декември, 2017 @ 18:21 часот