Николоски: Ако јас се прашувам, решението треба да биде Република Македонија

Македонија има голема подршка за да се приближи напред, но пред европските претставници Заев им го кажува тоа што тие сакаат да го слушнат, но на крај треба да има резултати. Ако јас се прашувам, решението...

15 февруари, 2018 @ 11:45 часот