Заев очекува оваа недела да биде донесен Законот за употреба на јазиците

Премиерот Зоран Заев очекува неделава да биде затворено прашањето за законот за употреба на јазиците. На заедничката прес-конференција во Владата со претседавачот на Советот на министри на БиХ Денис...

12 март, 2018 @ 10:44 часот