Маж во Германија загинал обидувајќи се да го спаси кучето

Во североисточна Германија загинал маж обидувајќи се да го спаси кучето кое паднало во езеро прекриено со тенок мраз, кој пукнал. Мразот не ја издржал тежината на 46-годишникот, кој  пропаднал во водата...

12 март, 2018 @ 8:46 часот