Македонија доби инвестициски грант од 70 милиони евра

Претставници на Секретаријатот за европски прашања и Министерство за финансии учествуваа на Управувачкиот комитет на Инструментот за Инвестициска рамка за Западен Балкан (WBIF) на кој беа распределени...

13 декември, 2017 @ 19:15 часот