Александар и Александра се најчестите имиња на децата во 2017 година

Александар, Александра, Јован, Јована, Миахил, Маихаела, Максим се меѓу најчестите имиња на новородените деца во 2017 година. Според Управата за водење матични книги, чести се и имиња Филип, Филипа, Калин...

30 декември, 2017 @ 10:02 часот