Агатангел: Згрозен сум од вчерашниот срам и насилство врз демократијата што го приредија Џафери и неговите истомисленици

Ние, православниот народ од Повардарската епархија, згрозени сме од вчерашниот срам и беззаконие, како и од отвореното насилство врз демократијата што ни го приредија господинот Талат Џафери и неговите...

15 март, 2018 @ 19:09 часот