Македонската музичка телевизија ИН ТВ го одбележа својот шести роденден

Сателитската телевизија ИН и продукциска куќа деновиве го одбележува својот шести роденден. Ова е прва музичка македонска сателитска телевизија со седиште во Сиднеј, Австралија, а се пренесува речиси...

5 декември, 2017 @ 18:29 часот