МЗТ во новата сезона влегува со модернизирано лого

Шесткратниот македонски шампион, МЗТ Скопје Аеродром, од следната сезона ќе настапува со ново лого, кое ги задржува главните елементи на досегашното и кое ќе биде со модернизиран изглед. Како што објави...

28 август, 2018 @ 12:06 часот