Лажна пријава за бомба во бар на улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Синоќа во 00.55 часот во Полициската станица-Центар се јавило непознато машко лице и пријавило дека во бар на улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“ имало поставено бомба која ќе експлодира за половина...

1 април, 2018 @ 12:06 часот