Македонија и Албанија ќе ја одржат првата меѓувладина седница во Поградец

Во текот на утрешниот ден претставниците на Владите на Република Македонија и на Република Албанија, ќе ја одржат заедничката меѓувладина седница во Поградец, Албанија. Согласно агендата, предвидено...

14 декември, 2017 @ 18:35 часот