Помпео: Ќе го спречиме руското влијание на Балканот

САД со сите напори ќе се спротивстават на негативното руско влијание на Балканот, изјавил кандидатот за нов американски државен секретар Мајк Помпео за време на сослушувањето во Комитетот за надворешни...

13 април, 2018 @ 10:35 часот