Делчевчанец загина во Мајами, семејството бара донации од 20.000 долари за транспорт на телото во Македонија

Делчевецот Дејан Димитровски-Зиле почина вчера во Мајами, САД, а семејството бара донации од хуманите луѓе, како би го транспортирале неговото тело во родната земја, пренесува порталот delcevo365.mk. За пренесување...

20 март, 2018 @ 17:53 часот