Индијката Мануши Чилар избрана за Мис на светот

Индијката Мануши Чилар денеска е избрана за Мис на светот за 2017 година. Во финалето на изборот за Мис на светот, кој беше одржан во Кина, круната ја понесе 20-годишната студентка по медицина од индиската...

19 ноември, 2017 @ 18:27 часот