Манојловски: Информирани се меѓународните претставници за кршење на човековите права

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Горан Манојловски денес информираше дека овие денови пратениците на ВМРО-ДПМНЕ имале интезивни средби со повеќе меѓународни претставници, а воедно и со повеќе лица кои што...

12 декември, 2017 @ 14:00 часот