Mанекен се маскирал во девојка и ќе ја освоел титулата мис Казахстан

Ели Дијагхилев, 22-годишен манекен од Казахстан, покажал дека благодарение на шминката, стилистите и фотошопот може да постигне сè, па да биде избран и за мис на Казахстан. Тој се пријавил на изборот за...

6 февруари, 2018 @ 20:24 часот