Шилегов: Го надоместуваме уништеното зеленило во Мал ринг

Градот Скопје ја продолжува пролетната акција за зазеленување на јавните површини во која е планирано да се засадат повеќе од 2.000 садници. Денеска, пред објектот на Македонска пошта, на булеварот ВМРО,...

10 април, 2018 @ 17:37 часот