100 милиони евра од Европската инвестициска банка за финасирање на мали и средни претпријатија

Владата ќе обезбеди нови 100 милиони евра од Европската инвестициска банка за финансирање на мали и средни претпријатија. „На денешната владина седница е разгледана и усвоена информацијата во врска...

10 април, 2018 @ 18:09 часот