Протест за малиот Алмир пред Владата: Нема правда, нема мир!

Нема правда, нема мир! Ова е пораката од протестот за малиот Алмир пред Владата. Демонстрантите бараат повторно отворање на случајот, но не во Куманово. Мајката рече дека нејзиниот син нема да се врати,...

21 март, 2018 @ 17:48 часот