Малата Дарија е првиот жител на Прилеп за новата 2018 година

Прилеп конечно го доби првото дете родено во Новата 2018 година. Синоќа околу 20 часот се роди здраво женско дете на Гинеколошкото одделение во прилепската градска болница. Малата Дарија, тешка 3.230 грама...

2 јануари, 2018 @ 16:12 часот