Донирајте за среќно детство: на малата Мила од Охрид ѝ треба нашата помош!

Петнаесетмесечната Мила од Охрид, која боледува од дистрофија на мозокот, има потреба од итна операција во Кина. Нејзините родители не се во можност да ги покријат трошоците за патувањето и лекувањето...

18 април, 2018 @ 21:46 часот