Џафери-Шчербак: Постои простор за продлабочување на македонско-руската соработка

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, се сретна со амбасадорот на Русија, Олег Шчербак. „Нагласувајќи дека по настаните од 27 април 2017 година, Собранието успеа да се врати во нормален тек на функционирање,...

8 февруари, 2018 @ 15:39 часот