Росоклија: Македонското општество ги казнува надпросечните

Кога ги „плукате” различните од вас (етнички, верски, сексуално, развојно…) создавате општество во кое различноста се казнува, што значи и надпросечноста. Општество со култура на толпа во кое „врз...

22 декември, 2017 @ 23:29 часот