Албанскиот претседател Мета: Македонското малцинство е богатство за Албанија

Претседателот на Република Албанија, Илир Мета, во текот на посетата во петокот на општина Пустец каде што оствари средба со тамошните жители, даде максимална поддршка за заштита на националниот идентитет...

5 јануари, 2018 @ 18:45 часот