Загревање пред ЕП во Хрватска: Македонските ракометари како на видео игра

Европската куќа на ракометот, по традиција, пред секој континентален собир ги подготвува љубителите на ракометот. Годинава ЕХФ подготви видео изненадување за сите земји кои ќе учествуваат на собирот...

29 декември, 2017 @ 20:01 часот