Азески: За поголема конкурентност на македонските производи да се инвестира во Коридор 8

Претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески од мерната станица на гасоводот ГА-МА во село Жидилово на македонско-бугарската граница ја повика Владата да биде поактивна во реализацијата...

7 јуни, 2018 @ 13:59 часот