Колинда Грабар-Китаровиќ во официјална посета на Македонија

Хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ денеска е во официјална посета на земјава. Домаќин на хрватската претседателка ќе биде, претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов. Колинда...

26 април, 2018 @ 9:28 часот