Грчките медиуми ѝ забележуваат на Меркел поради терминот „македонски“ премиер за Заев

Во сите свои денешни извештаи и анализи за вчерашната средба во Берлин меѓу канцеларката Ангела Меркел и македонскиот премиер Зоран Заев грчките медиуми акцентот го ставаат врз оптимизмот на Меркел...

22 февруари, 2018 @ 11:45 часот