Повлечено млеко за доенчиња од македонскиот пазар

Агенцијата за храна и ветеринарство повлече дополнителни количини од млекото за доенчиња „Селија“ увезена од Франција од македонскиот пазар. „Преку системот на ЕУ во неколку наврати добиена е информација...

9 март, 2018 @ 16:57 часот