Воскопулос до македонските новинари: Не дозволувајте им на грчките политичари да ни продаваат пуфки

Македонските новинари кои разговараат со грчки политичари да не го употребуваат само терминот „Македонија“ без префикс „Република“, предупредува македонскиот борец за човекови права од Лерин,...

24 март, 2018 @ 18:32 часот