200 македонски интелектуалци бараат прекин на преговорите за името

Над 200 интелектуалци испратија отворено писмо до политичките лидери во кое прашуваат кој ги овластил да преговараат за нашето име и идентитет и за понижувањето што Македонија го трпи во преговарачкиот...

16 февруари, 2018 @ 23:52 часот