Заев оствари средба со Синдикатот на Македонски железници

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска оствари средба со претставници на Синдикална организација на вработените на подружница влеча на возови во МЖ Транспорт, предводени...

14 декември, 2017 @ 16:04 часот