Одбележани 75 години од холокаустот врз македонските Евреи

По повод 75-годишнината од холокаустот на македонските Евреи во Втората светска војна, денес владини делегации присуствуваа на комеморативните настани во Скопје, Битола и Штип, информираат од владината...

11 март, 2018 @ 17:48 часот