Приведени 127 крадци во Цирих, има и македонски државјани меѓу нив

Полицијата на швајцарскиот кантон Цирих приведе 127 крадци, меѓу нив има и македонски државјани. Во акцијата за борба против криминалот се приведени лица од Македонија, Србија, Косово, Грузија, Франција,...

13 март, 2018 @ 14:11 часот