Шчербак: Македонските граѓани на референдум да одлучат дали се за членство во НАТО

Македонија да не го прифаќа притисокот за избор меѓу западот и истокот – изјави рускиот амбасадор во земјава, Олег Шчербак. Според него, граѓаните на референдум треба да решат дали се за членство...

24 април, 2018 @ 17:00 часот