Македонски војници во Софија на парада по повод Денот на бугарската војска

Припадници на Армијата на Република Македонија во состав од еден ешалон од Четвртиот механизиран пешадиски баталјон, од Првата механизирана пешадиска бригада, денеска учествуваат на парадата по повод...

6 мај, 2018 @ 11:05 часот