Македонците од Австралија со декларација за македонската политичка криза

На својата вонредна федерална конференција, од 24 февруари 2018, по повод политичко-правната криза во Република Македонија, Здружението на македонски заедници од Австралија едногласно ја усвои следната...

22 март, 2018 @ 23:06 часот