Данев до Владата: Ја урнисавте македонската економија

Во Собранието на Република Македонија денес започна седницата за гласање на доверба на владата, барање кое го поднесе опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Драган...

11 април, 2018 @ 15:16 часот