ФОТО: Заев пред Владата го пречека словенечкиот премиер Церар

Со официјалната церемонија за добредојде што се одржа пред околу еден час, на платото пред Владата, денеска беше пречекан словенечкиот премиер Миро Церар, кој ќе престојува во дводневна официјална...

3 април, 2018 @ 17:08 часот